Încă un artist cu care am avut mai multe colaborări frumoase și de calitate.
Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească, ce se bucură de succes datorită stilului muzical diversificat cu care și-a obișnuit fanii, dar și pentru că reușește de fiecare dată să se reinventeze, adaptându-se tuturor trendurilor.
Astfel că și noi ne-am adaptat la melodii ca și „Aguridă”, „Tzuki”, „Zig Zagga” unde laserele au crescut energia momentului, iar pentru  „Apa”, „Risipitor” și „Val după val” laserele au crescut emoția reinterpretând valul de apă și ridicată la cer sub iluzia undelor laser.

Însă momentul cu care am încheiat Concertul Ador susținut de Loredana la Sala Palatului, în 10 și 11 noiembrie 2017 a fost sublim. Ploaia de confetti pixel realizată cu ajutorul lui Swirl Fan a lăsat imagini de poveste!


Prin asta ne diferențiem noi, suntem plini de idei și creativitate care se asortează perfect cu momentele puse de artiști în scenă, pe această cale le mulțumim pentru încrederea acordată pentru ca uneori venim cu idei și produse noi iar în final clientul spune -nu știu ce spuneți dar suna bine!

Doar priviți imaginea de mai jos!

Loredana Groza Concerts
Loredana Groza Concerts
Loredana Groza Concerts