„ Bubble Monster” – culorile curcubeului, sau „Bubble Smoke” – baloane pline cu fum.
Sunt potrivite atât pentru reclame, videoclipuri muzicale, dar în general pentru petreceri private: onomastică, zile de naștere, nuntă, botez, în baruri sau terase și cel mai mult la petreceri pentru copii. Atmosfera pe care o creează o astfel de mașină este spectaculoasă. Indiferent de vârstă, invitații se vor amuza și vor aprecia efectul realizat atât în interior cât și în aer liber.

Fie ca este inchiriată pentru nuntă pentru toată noaptea, fie pentru primirea invitaților sau doar pentru dansul mirilor efectul va fi deosebit, așa că nu vă rămâne decât să vă personalizați cum doriți folosirea acestui efect în cadrul evenimentului.

La orice eveniment se pot combina baloanele cu alte tipuri de efecte, precum lumini Laser, Jeturi Co2, Confetti, Baloane cu heliu, Fum Vertical, Sparkulare sau Fum greu, pentru a rezulta ceva spectaculos spre încântarea tuturor celor care participă.

Echipamentele sunt însoțite și de soluția specială care contribuie la formarea baloanelor, astfel ca nu veți avea nicio grijă. Capacitatea de a produce baloane este mare, aceste aparate fiind soluția perfectă pentru a beneficia de baloane de săpun pâna la 2 ore.

Contactează un consultant LASER SHOWS SRL departamentul SFX pentru a vă ghida în alegerea potrivită.