Întotdeauna merită să vizitați un eveniment sportiv: emoții exuberante, aplauze furtunoase și spirit de echipă – toate acestea sunt înglobate în două-trei ore de pură pasiune sportivă. Fotbal, baschet, handbal, box, gimnastică, patinaj artistic sau premiere sportivi, spectacolul nostru Laser și Efecte Speciale aduce unicitate fiecărui eveniment . De exemplu, este posibil să proiectăm logo-ul clubului sau al echipei la începutul evenimentului. În timpul pauzei este posibil să lucrezi cu reclame animate pentru sponsori. Un spectacol Laser color este o finală fantastică pentru echipa ta câștigătoare.

Lasere ambientale LIVE, proiecție de logo, reclamă, sunt doar câteva opțiuni, care pot fi realizate printr-o lumină Laser. O altă posibilitate este, de exemplu, să integrați o lumină laser în coregrafia dansului sportiv, patinaj, dansul artelor astfel încât sportivul dvs. interacționează cu spectacolul laser sau sa fie marcate intrarile lor intr-un mod spectaculos.

Angajații noștri experimentați lucrează la standarde ridicate și construiesc un spectacol laser individual, astfel încât acesta va fi un punct de reper pentru evenimentul dvs. sportiv. În plus, asigurăm o tranzacție fără probleme de logistică și construcție.

Nu ezitați și alegeți produsele noastre: Lasere și Efecte Speciale pentru evenimentul dvs. și surprindeți publicul și fanii cu un plus de evidență!